Juryn 2021

I juryn för Stora Ingenjörspriset sitter

Pernilla Ramslöv - i juryn för ledarskapspriset

Vd, Nox Consulting

Pernilla Ramslöv är entreprenör och grundare NOX Consulting för att förändra arbetsmarknaden. På NOX är ingen av konsulterna anställd, istället driver alla eget bolag. Med kärlek som grunden i sitt eget ledarskap har Pernilla fått otaliga utmärkelser. Hon har blivit näringslivets mäktigaste entreprenör, Årets VD och årets kvinnliga stjärnskott.

Hållbarhet_Ingenjörsdagen_Mattias_Goldmann

Mattias Goldmann - i juryn för hållbarhetspriset

Hållbarhetschef, Sweco

Mattias Goldmann är hållbarhetschef på Sweco och var tidigare vd för tankesmedjan Fores och talesperson för Gröna Bilister. Han är även författare till boken “klimatsynda” och har länge varit en av de mest tongivande i svensk klimat-, miljö-, energi- och transportdebatt.

Mattias har blivit korad till Mäktigast i Hållbarhetssverige och dubbad till riddare för sitt klimatarbete av Frankrikes president.

Suzan Hourieh Lindberg - i juryn för inkluderingspriset

Vd, The Social Few

Suzan Hourieh Lindberg är vd och grundare av The Social Few, en datadriven tillväxtbyrå som arbetar för ett mer inkluderat Sverige.

Suzan har bakgrund inom statistik, kommunikation, affärsutveckling och tech med fokus på minoritetsgrupper och icke normativa perspektiv med syftet att bättre framtidssäkra organisationer samt skapa resilienta samhällen.

Märtha Rehnberg - i juryn för innovationspriset

Grundare, Dare Disrupt

Märtha Rehnberg är ‘a climate freak by heart’. Hon är även medgrundare till den danska tankesmedjan Dare Disrupt som specialiserar sig på ansvarsfull disruption och exponentiella teknologier.

Genom sina föreläsningar visar Märtha hur ”teknisk intuition” är en central del för att skapa kraftfulla visioner. Med utgångspunkt i decenniets tekniska framsteg och de affärsmodeller de gett upphov till, utmanar hon sina åhörare att kika in i framtiden med nyfikenhet, mod och en vilja att agera. “För om vi agerar vid rätt tidpunkt, så kan vi skapa verkligt positiva förändringar”.

Judith Wolst - i juryn för digitaliseringspriset

Entreprenör, föreläsare och digital strateg

Judith är entreprenör, föreläsare och digital strateg. Hon har arbetat med internet och digitala frågor sedan 2005 och har lång erfarenhet av att arbeta med digitalt förändringsarbete i näringslivet. Judith har bland annat grundat och varit VD för den tongivande digitala kommunikationsbyrån For Sure, arbetat som nyckelperson i två svenska valrörelser och ansvarat för den digitala utbildningen på Berghs School of Communication.

Hösten 2018 gav hon ut boken Digital Panik och skriver just nu på sin andra bok. Idag driver hon byrån Wolst & Winther.

Petronella Posti - i juryn för ledarskapspriset

SVP Data Sweden, Solita

Petronella Posti svp för det nordiska datakonsultföretaget Solita i Sverige. Hon brinner för jämställdhet och mångfald och är van föreläsare på ämnet.

På Solita jobbar Petronella systematiskt med företagskulturen. Fokus ligger på kulturell passform, individen i centrum och det dolda glastaket. Det är även viktigt att bry sig om, ha mod och passion.

Sam Berggren - i juryn för innovationspriset

Senior Järnvägsspecialist, Trafikverket

Sam har arbetat med forsknings- och utvecklingsfrågor under hela sin yrkesverksamma tid. På senare år har det främst handlat om forskning som sker under och är finansierat av EU:s ramprogram.

Sam jobbar även med standardiseringsfrågor både nationellt som internationellt.

Han har ett extra stort intresse för att göra forskningens resultat kommersiellt användbara.

Tina Rudin Kaikkonen - i juryn för inkluderingspriset

Global Employer Branding Specialist, Axis Communications

Tina arbetar med Employer Branding på det globala bolaget Axis Communications,
ett innovationsbolag som är världsledande inom bl.a nätverkskameror och finns på
50 marknader i världen.

Hon har en bakgrund inom datadriven kommunikation, marknadsföring,
affärsutveckling och PR på ett flertal välkända teknikbolag i södra Sverige.
I sina olika roller har Tina haft ett genomgående fokus på att
öka attraktion, hållbarhet, mångfald, inkludering och jämställdhet.

Tim Bräck - i juryn för alla priser

Vd, Linti group

Tim Bräck är vd för Linti Group som jobbar för en jämställd arbetsmarknad utan kompetensbrist. Det är även Linti Group som arrangerar Ingenjörsdagen, Tim är en av initiativtagarna.

Helena Torhage - i juryn för alla priser

Kommunikationsansvarig, Linti group

Helena Torhage är kommunikationsansvarig för Linti Group som jobbar för en jämställd arbetsmarknad utan kompetensbrist. Det är även Linti Group som arrangerar Ingenjörsdagen.

Helena har en bakgrund som marknads- och kommunikationskonsult, oftast i ingenjörstunga verksamheter.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart