Spela videoklipp

Varför?

Klimatfrågan är en av mänsklighetens stora utmaningar och vi har ett ansvar för kommande generationer att bidra med lösningar och att minska vår egen klimatpåverkan.

Vi vill agera kraftfullt i klimatomställningen och därför har Skanska Sverige antagit målet om klimatneutralitet 2045 i hela värdekedjan, det är en viktig del av vårt löfte om att bygga ett bättre samhälle.
Omställningen behöver ske snabbt och i år kommer Stora Ingenjörspriset i Hållbarhet att fokusera på miljö- och klimatfrågan. 

Vem?

Vinnaren av Stora Ingenjörspriset i Hållbarhet kan vara en ingenjörsindivid eller ett mindre team med övervikt av ingenjörskompetens. Personer som brinner för klimatfrågan, är nytänkande och vill förändra den värld vi lever i på ett hållbart sätt. Nominera personer (eller dig själv) som har identifierat en klimatutmaning, liten som stor, och därefter tagit fram en produkt, tjänst eller en innovation. Resultatet har inneburit en positiv, hållbar och direkt inverkan på vårt klimat. Det kan exempelvis röra sig om:

 • En ny produkt 
 • Ett nytt arbetssätt
 • En ny typ av tjänst

Juryn

I juryn för Stora Ingenjörspriset i Hållbarhet sitter följande personer:

Mattias Goldmann

Tim Bräck

Helena Torhage

Mats Rönnbo

Nominera

Fyll i nedan för att nominera en ingenjörsindivid eller ett team. Vi behöver dina uppgifter för möjligheten att komplettera nomineringen.

  Välj kategori:
  För att kunna verifiera nomineringen ber vi om en referens som vi kan ta kontakt med för vidare dialog.

  Ingenjörsdagen – Sveriges första officiella dag för ingenjörer. Vi hyllar våra ingenjörer och deras innovationskraft, kreativitet och hårda, noggranna arbete. Samtidigt blir Ingenjörsdagen ett forum för lärande och nätverkande. 

  En del av Linti Group

  © 2021 LInti Group

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart