Spela videoklipp

Varför?

Genom att dela ut ett pris i digitaliseringspris vill vi uppmärksamma digitaliseringens möjligheter. Vi vill öka förståelsen och kunskapen kring vad nyttjandet av digital teknik kan medföra för positiva resultat i den egna verksamheten eller för samhället. 

Vem?

Vinnaren av Stora Ingenjörspriset i Digitalisering kan vara en ingenjörsindivid eller ett helt team med övervikt av ingenjörskompetens.

Priset kommer gå till en person eller ett team för arbete som skett under 2020, där resultaten är tydliga och gör stor skillnad för samhälle/egen verksamhet och/eller individ. Vi kommer titta på hur man nyttjat digitaliserings möjligheter, sin egen kreativitet och förmåga att skapa en lösning som inte varit möjlig utan digital teknik. 

Juryn

I juryn för Stora Ingenjörspriset i Digitalisering sitter följande personer

Judith Wolst

Mikael Cato

Tim Bräck

Helena Torhage

Nominera

Fyll i nedan för att nominera en ingenjörsindivid eller ett team. Vi behöver dina uppgifter för möjligheten att komplettera nomineringen.

  Välj kategori:
  För att kunna verifiera nomineringen ber vi om en referens som vi kan ta kontakt med för vidare dialog.

  Ingenjörsdagen – Sveriges första officiella dag för ingenjörer. Vi hyllar våra ingenjörer och deras innovationskraft, kreativitet och hårda, noggranna arbete. Samtidigt blir Ingenjörsdagen ett forum för lärande och nätverkande. 

  En del av Linti Group

  © 2021 LInti Group

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart